Support

Kan ik een Wibrain trolley met 32-40 apparaten veilig op 1 stopcontact/stroomgroep aansluiten of moet ik speciale bouwkundige voorzieningen treffen ?
De Wibrain trolleys zijn v.v. diverse stroom beveiligingen waardoor u de trolley, gevuld met apparaten altijd, probleemloos op 1 stopcontact/stroomgroep kan aansluiten. De ingebouwde elektronica zorgt ervoor dat uw apparaten en uw stroomgroep niet overbelast en onder elke conditie worden opgeladen. Kijk in het specificatie sheet of power management sheet voor meer details
Waarvoor is de ingebouwde timer nuttig ?
Met de timer kunt u instellen wanneer de trolley gaat opladen. Dit kan handig zijn als u meerdere trolleys gelijktijdig wilt gaan laden. U stelt dan de starttijd (bijv. na schooltijd) steeds 2 uur later in. Het is ook handig omdat het laadproces de actieve ventilatie opstart. U kunt nu bepalen dat u overdag niet oplaad en daarmee ook geen ventilator geluid hoort in stilte ruimtes. Het is ook handig om een laadproces in een daluren tarief op te starten.
Waarvoor is de trolley van 2 zwenkwielen voorzien ipv 4 ?
Met 2 zwenkwielen is het mogelijk om makkelijker in een rechte lijn door de gang te rollen zonder dat de trolley gaat zwabberen.
Waarom is de trolley v.v. een groene knop naast de timer ? Wat doet deze knop ?
De goene knop is een RESET mogelijklheid indien het automatische laadsysteem niet opstart. In de handleiding treft u een uitgebreide instructie aan
Is het mogelijk om ipad en chromebook mandjes te plaatsen in de trolley ?
Ja, dat is mogelijk. Wibrain levert iPad/Chromebook mandjes waar 4 apparaten inpassen
Wat is het voordeel van een trolley met bovenlader tov een trolley met deurtjes aan de voorzijde ?
Een trolley met bovenlader stelt u in staat om op 1 laadhoogte apparaten in en uit te nemen. U hoeft niet te bukken en het hele in/uitlaad proces wordt hierdoor sneller en eenvoudiger. De Wibrain bovenlader met roldeur blijft qua formaat ook binnen het platvorm. U heeft geen uitstekende klap of schuif deuren . Hierdoor is het mogelijk om met 4 gebruikers gelijktijdig, rondom de Wibrain trolley, apparaten te plaatsen en uit te nemen
Hoeveel Garantie zit er op de Wibrain trolleys ?
De trolleys worden geleverd met 2 jaar Garantie. Het Wibrain service center zit in Houten. Neem bij vragen contact op met uw reseller of stuur een email naar info@wibrain.nl. Heeft u een defecte trolley, vul dan het reparatie formulier in welke u op deze pagina vindt. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Contact

Wij staan voor u klaar!
OPENINGSTIJDEN
Maandag-Vrijdag: 08:00 – 18:00PM
Zaterdag – Zondag: Alleen op afspraak
ADRES
Pakketboot 49
3991 CH Houten
TELEFOON
030 636 5090
U kunt een reparatie verzoek formulier downloaden door op “reparatie verzoek“ te klikken.
https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-1.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

    Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief