Wibrain IT Trolleys

WiBrain IT Trolley
WiBrain IT Trolley
WiBrain IT Trolley
WiBrain IT Trolley

De Wibrain IT trolleys zijn leverbaar in een 32 vaks en 40 vaks variant en bieden een elektrisch veilig platvorm voor het opbergen, opladen en vervoeren van 32-40 iPads, Chromebooks en laptops t/m 15.6 inch.

U heeft slechts 1 stopcontact nodig om de apparaten veilig op te laden zonder dat uw stroomgroep overbelast raakt. De ingebouwde laadelektronica voorziet in het veilig opladen van uw apparaten, ook onder de meest extreme omstandigheden.

altijd overzicht over uw apparaten dankzij het ideale platvorm met bovenlader. Hierdoor kunnen 4 gebruikers gelijktijdig, op 1 laadhoogte, hun apparaat ophalen en terugzetten.

Ga naar onze download specificaties > 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/wibrain/public_html/wp-content/themes/squadrone/views/prev_next.php on line 10
previous
Stijlvolle hoes tovert de iPad om in een laptop

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/wibrain/public_html/wp-content/themes/squadrone/views/prev_next.php on line 36
next
Wibrain iPad & Chromebook baskets
https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-1.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

    Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief