Wibrain Cube W12C

WiBrain-CubeW12C-1
WiBrain-CubeW12C-2
WiBrain-CubeW12C-3
WiBrain-CubeW12C-4
WiBrain-CubeW12C-5
WiBrain-CubeW12C-6

Universeel inzetbaar oplaad en opbergsysteem
voor 12 USB-C apparaten t/m 12 inch

De Wibrain W12C maakt beheer van USB-C apparaten makkelijk en modulair. Plaats de Wibrain W12C in een kast, hang het aan de wand met de optionele muurbracket of plaats het op een kast of werkblad. De roldeur met sleutelslot zorgt ervoor dat de apparaten netjes en veilig opgeborgen worden. De ingebouwde 12 x 45W USB-C voeding laadt alle USB-C apparaten tot 12 inch met hoge snelheid op.

De Cube ondersteunt de Quick Charge(QC) en Power Delivery(PD) standaarden waardoor u geen problemen met compatibiliteit zult hebben.

Ga naar onze download specificaties > 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/wibrain/public_html/wp-content/themes/squadrone/views/prev_next.php on line 10
previous
Wibrain Protector iPad 10.2 hoezen
https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-1.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

    Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief