Bekijk ons assortiment

En zie welke Wibrain oplossingen wij u allemaal brengen
Wibrain met mandjes
basket with battery shape

Super handige baskets die je Wibrain trolley nog flexibeler in gebruik maken. Per basket kan je 4 iPads of Chromebooks tot 13 inch plaatsen. In de Wibrain W1 kan je 8 baskets en in de Wibrain W2 kan je 10 baskets passen.

Wibrain zijaanzicht
Wibrain met roldeur
Wibrain Timer module
Wibrain W1

De Wibrain IT trolleys zijn leverbaar in een 32 vaks en 40 vaks variant en bieden een elektrisch veilig platvorm voor het opbergen, opladen en vervoeren van 32-40 iPads, Chromebooks en laptops t/m 15.6 inch.

U heeft slechts 1 stopcontact nodig om de apparaten veilig op te laden zonder dat uw stroomgroep overbelast raakt. De ingebouwde laadelektronica voorziet in het veilig opladen van uw apparaten, ook onder de meest extreme omstandigheden.

altijd overzicht over uw apparaten dankzij het ideale platvorm met bovenlader. Hierdoor kunnen 4 gebruikers gelijktijdig, op 1 laadhoogte, hun apparaat ophalen en terugzetten.

Maak een tour door het binnenwerk van de Wibrain trolley en leer meer over het baanbrekende design.

https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-e1578913542114.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief