Bekijk ons assortiment

En zie welke Wibrain oplossingen wij u allemaal brengen
WiBrain-CubeW12C-1
WiBrain-CubeW12C-2
WiBrain-CubeW12C-3
WiBrain-CubeW12C-4
WiBrain-CubeW12C-5
WiBrain-CubeW12C-6

Universeel inzetbaar oplaad en opbergsysteem
voor 12 USB-C apparaten t/m 12 inch

De Wibrain W12C maakt beheer van USB-C apparaten makkelijk en modulair. Plaats de Wibrain W12C in een kast, hang het aan de wand met de optionele muurbracket of plaats het op een kast of werkblad. De roldeur met sleutelslot zorgt ervoor dat de apparaten netjes en veilig opgeborgen worden. De ingebouwde 12 x 45W USB-C voeding laadt alle USB-C apparaten tot 12 inch met hoge snelheid op.

De Cube ondersteunt de Quick Charge(QC) en Power Delivery(PD) standaarden waardoor u geen problemen met compatibiliteit zult hebben.

Ga naar onze download specificaties > 

WiBrain Protector
WiBrain Protector
WiBrain Protector
WiBrain Protector

Deze stevige hoes, gemaakt van duurzaam EVA schuim, geeft de iPad de bescherming die je nodig hebt in een klaslokaal, NSO of peuterspeelzaal. De Wibrain Protector hoes is, als enige EVA schuim hoes in de markt, voorzien van een uitsparing voor Apple Pencil of Logitech Crayon in het handvat. De wibrain hoezen worden standaard geleverd met 9H glazen screen protector en krijtvorm pen. De Wibrain Protector hoes is zeer compact : slechts 26,0 x 27,0 cm en past daardoor perfect in de Wibrain W1 en W2 laadtrolleys, wibrain USB-C Cube,  maar ook in de Parat Trolley koffers.

Ga naar onze download specificaties > 

WiBrain IT Trolley
WiBrain IT Trolley
WiBrain IT Trolley
WiBrain IT Trolley

De Wibrain IT trolleys zijn leverbaar in een 32 vaks en 40 vaks variant en bieden een elektrisch veilig platvorm voor het opbergen, opladen en vervoeren van 32-40 iPads, Chromebooks en laptops t/m 15.6 inch.

U heeft slechts 1 stopcontact nodig om de apparaten veilig op te laden zonder dat uw stroomgroep overbelast raakt. De ingebouwde laadelektronica voorziet in het veilig opladen van uw apparaten, ook onder de meest extreme omstandigheden.

altijd overzicht over uw apparaten dankzij het ideale platvorm met bovenlader. Hierdoor kunnen 4 gebruikers gelijktijdig, op 1 laadhoogte, hun apparaat ophalen en terugzetten.

Ga naar onze download specificaties > 

https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-1.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

    Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief