Bekijk ons assortiment

En zie welke Wibrain oplossingen wij u allemaal brengen
Wibrain_airtag2
Wibrain_Airtag1

De ideale bescherming voor je Apple Airtag. Deze luxe beschermhoes is gemaakt van echt leder en is een sieraad aan je sleutelbos of tas. De Wibrain airtag hoes is leverbaar in diverse trendy kleuren

De Wibrain bike holders zijn de perfecte oplossing voor gebruik van je smartphone op fiets, mountainbike of E-bike. De veilige sluiting zorgt ervoor dat je smartphone niet valt tijdens je fietstocht. De Wibrain F2 houder heeft een ingebouwde rotatiefunctie voor portrait bediening

Wibrain_Protector_Blue_Hand
Wibrain_Protector_Orange_Hand
Wibrain_Protector_Black_Hand
Wibrain_Protector_ECO_verpakking

Deze stevige hoes, gemaakt van duurzaam EVA schuim, geeft de iPad de bescherming die je nodig hebt in een klaslokaal, NSO of peuterspeelzaal. De Wibrain Protector hoes is, als enige EVA schuim hoes in de markt, voorzien van een uitsparing voor Apple Pencil of Logitech Crayon in het handvat. De wibrain hoezen worden standaard geleverd met 9H glazen screen protector en krijtvorm pen. De Wibrain Protector hoes is zeer compact : slechts 26,0 x 27,0 cm en past daardoor perfect in de Wibrain W1 en W2 laadtrolleys, wibrain USB-C Cube,  maar ook in de Parat Trolley koffers.

basket with battery shape
IMGL2922

Super handige baskets die je Wibrain trolley nog flexibeler in gebruik maken. Per basket kan je 4 iPads of Chromebooks tot 13 inch plaatsen. In de Wibrain W1 kan je 8 baskets en in de Wibrain W2 kan je 10 baskets passen.

Wibrain zijaanzicht
Wibrain met roldeur
Wibrain Timer module
Wibrain W1

De Wibrain IT trolleys zijn leverbaar in een 32 vaks en 40 vaks variant en bieden een elektrisch veilig platvorm voor het opbergen, opladen en vervoeren van 32-40 iPads, Chromebooks en laptops t/m 15.6 inch.

U heeft slechts 1 stopcontact nodig om de apparaten veilig op te laden zonder dat uw stroomgroep overbelast raakt. De ingebouwde laadelektronica voorziet in het veilig opladen van uw apparaten, ook onder de meest extreme omstandigheden.

altijd overzicht over uw apparaten dankzij het ideale platvorm met bovenlader. Hierdoor kunnen 4 gebruikers gelijktijdig, op 1 laadhoogte, hun apparaat ophalen en terugzetten.

Maak een tour door het binnenwerk van de Wibrain trolley en leer meer over het baanbrekende design.

https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-e1578913542114.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief