De ontwikkeling van onze Wibrain trolley

Tijdens de ontwikkeling van de Wibrain trolley hebben we ergononomie, gebruiksgemak, installatiegemak en elektrische veiligheid als uitgangspunt genomen.

Veiligheid, ergonomie & gebruiksgemak

We geloven dat docenten en leerlingen sneller, prettiger en veiliger apparaten kunnen uitnemen en terugzetten als de opberg en oplaadtrolley één vaste ergonomische werkhoogte biedt.

Om deze visie te realiseren hebben we het ‘bovenlaad’ principe met 1 laadvloer ontwikkeld.

Daarnaast wilden we zoveel mogelijk apparaten veilig opbergen  in een compact, ergonomisch verantwoord, design en moest de trolley een echte ‘alles-eter’  worden. Van EVA schuim iPad bumperhoezen t/m 15.6 inch laptops.

Het hart van de Wibrain trolley bestaat uit een slim voedingsboard welke voorzien is van meerdere beveiligingsopties, zoals piekspanning- en overspanning beveiliging.

WiBrain Trolley
Wibrain zijaanzicht
Wibrain W1
Wibrain Timer module
Wibrain W1

Wibrain Generations

Vanwege het optimale productieproces en de korte communicatielijnen met onze fabriek kunnen we de productie continue ‘monitoren’, waar nodig bijsturen en de trolley technologisch verder ontwikkelen. Hiervoor luisteren we goed naar de behoeften van docenten, IT Managers en andere gebruikers.
Indien u investeert in een Wibrain trolley bent u hierdoor altijd verzekerd van een actuele oplossing welke voldoet aan de nieuwste eisen en wensen in de markt.
https://www.wibrain.nl/wp-content/uploads/2020/01/Wibrain-logo-1.png
Wibrain vertegenwoordigt een lijn met doordachte Trolleys met rolluik aan de bovenzijde i.p.v. deurtjes aan de voorzijde. Dit biedt als voordeel dat u de trolley in kleine ruimtes kan inzetten. Daarnaast hoeft u, in tegenstelling tot traditionele trolleys, niet heel laag te reiken om een apparaat op te bergen of uit de trolley te halen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

    Maandelijkse Wibrain nieuwsbrief